Microbladning

Microblading

Jag är utbildad och diplomerad i microblading, en teknik för att göra permanent makeup för vackra och naturliga ögonbryn. En tatuering tar 2 timmar och håller upp till 2 år, glöm under tiden ögonbrynspennan på morgonen, du ser fräsch ut direkt från duschen!

Varför microblading?

Om Du är trött på att måla eller fylla i ögonbrynen varje morgon är detta något för Dig. Till skillnad mot suddiga tatueringar från förr är microblading den perfekta lösningen för naturliga, verklighetstrogna och hållbara ögonbryn. Hemligheten ligger i det unika och skalpellliknande verktyget med vilket jag ritar varje hårstrå för sig. Från och med nu kan Du glömma dyra puder och pennor och njuta av Din extratid på morgonen!

Hur funkar microblading

Efter att Du har bokat en tid vill jag veta lite mer om hur Dina makeup-rutiner ser ut. Målar Du ögonbrynen varje dag, eller bara vid speciella tillfällen? Vill du ha lite kraftigare ögonbryn eller åt det mjukare hållet? När vi tillsammans har kommit fram till en lämplig design på Dina nya ögonbryn, skissar jag dem direkt på huden så Du får en möjlighet att se hur de ser ut i spegeln. Då är det bra om Du provar lite olika ansiktsuttryck så vi kan se att symmetrin är rätt. Min målsättning är att hitta en design som stämmer väl överens med Dina ansiktsdrag och Din hudfärg för att det ska se naturligt ut.

Gör det ont? Svaret är nej!

Väldigt få kunder klagar över smärta och de allra flesta känner inget alls. Jag använder en bedövande salva som jag stryker på huden som ska behandlas, därefter väntar vi i ca 20 minuter. Nu kan Du luta dig tillbaka, slappna av och tänka på hur skönt det ska bli att slippa ögonbrynspennan!

När bedövningen har tagit börjar jag skapa Dina nya ögonbryn, strå för strå. Detta kommer ta en till en och en halv timme för båda brynen. Till skillnad från traditionell tatuering med maskin, gör jag detta helt för hand med ett så kallat microblade. Detta får räknas som konstverk och kräver mycket träning.

Slutligen, dags att kika i spegeln!

När behandlingen är klar torkar jag bort överflödigt pigment och låter Dig se Dina nya ögonbryn i spegeln! Det här är början till Ditt nya liv utan stress på morgonen eller ögonbrynsavtryck på kudden. Perfekta ögonbryn dygnet runt i upp till 2 år!

Påfyllning bör ske mellan 4 till 8 veckor och är kostnadsfri.

Intresserade?

Kontakta oss redan idag