Behandlingar

Behandlingar

 

Permanent Makeup

Innan behandlingen börjar, skissar vi upp en design för hur det slutliga resultatet kommer att se ut. Efter att vi tillsammans har kommit överens om färg & form, börjar vi.

Jag utför kosmetisk tatuering med både maskin och genom microblading som är en manuell metod. Maskinen som används till ögonbryn, lipliner, full lip och eyeliner är en Nouveau Contour Simplicity som är en av marknadens absolut bästa allroundmaskiner. Alla nålar är av engångsmodell och kasseras som medicinskt riskavfall efter användning.

Microbladning

Den senaste tekniken i branschen som innebär att man tatuerar strå för strå. Man får fantastiska resultat, då det knappt går att skilja mellan dina naturliga hårstrå & tatueringen!

Behandlingen sker med hjälp av en fjäderliknande penna som har flera små nålar. Med den gör man små snitt som placerar naturliga färgpigment i huden. Microblading är semi-permanent, vilket betyder att färgen bleknar med tiden och kan då behöva fyllas i. Andra namn för microblading är Taffy, 3D och 6D. Eftersom pigmentet ligger ytligare än vid konventionell tatuering är detta är en teknik som är semipermanent. Hållbarheten är 1-3 år, beroende på hur Din hud bevarar pigmentet och räkna med årligt återbesök för påfyllning.

VIKTIG INFORMATION!

Det är viktigt att vi är medvetna om följande innan du börjar din behandling:

  • Är Du gravid?
  • Tar Du blodförtunnande mediciner?
  • Behandlas Du för någon sjukdom?
  • Om Du har några födelsemärken eller liknande där vi ska tatuera.
  • Du är enligt lag skyldig att berätta om Du har någon form av blodsmitta, t ex HIV, Hepatit etc

I vissa fall kan vi behöva ett läkarintyg, ibland avråder vi från en behandling men det är i så fall bara för Ditt eget bästa.

Direkt efter behandlingen kan man uppleva att brynen ser lite mörka och markerade ut, då är allt som det ska! 20-50% av färgen bleknar under de första 2-3 veckorna, och därefter kommer det att se väldigt naturligt ut.

Återbesök för korrigering av lossnande färg inom åtta veckor är kostnadsfritt när det gäller kosmetisk tatuering.

Permanent makeup passar både män och kvinnor. Det finns olika nyanser, färger och stilar att välja mellan för att passa just dig.

Massage

  • Aromaterapi
  • Traditionell Thaimassage
  • Nacke/rygg/axlar/huvud

Intresserade?

Kontakta oss redan idag.