Behandlingar

Behandlingar

Permanent Makeup

Innan behandlingen börjar, skissar vi upp en design för hur det slutliga resultatet kommer att se ut. Efter att vi tillsammans har kommit överens om färg & form, börjar vi.

Jag utför kosmetisk tatuering med både maskin och genom microblading som är en manuell metod. Maskinen som används till ögonbryn, lipliner, full lip och eyeliner är en Nouveau Contour Simplicity som är en av marknadens absolut bästa allroundmaskiner. Alla nålar är av engångsmodell och kasseras som medicinskt riskavfall efter användning.

Microbladning

Den senaste tekniken i branschen som innebär att man tatuerar strå för strå. Man får fantastiska resultat, då det knappt går att skilja mellan dina naturliga hårstrå & tatueringen!

Behandlingen sker med hjälp av en fjäderliknande penna som har flera små nålar. Med den gör man små snitt som placerar naturliga färgpigment i huden. Microblading är semi-permanent, vilket betyder att färgen bleknar med tiden och kan då behöva fyllas i. Andra namn för microblading är Taffy, 3D och 6D. Eftersom pigmentet ligger ytligare än vid konventionell tatuering är detta är en teknik som är semipermanent. Hållbarheten är 1-3 år, beroende på hur Din hud bevarar pigmentet och räkna med årligt återbesök för påfyllning.

VIKTIG INFORMATION!

Det är viktigt att vi är medvetna om följande innan du börjar din behandling:

  • Är Du gravid?
  • Tar Du blodförtunnande mediciner?
  • Behandlas Du för någon sjukdom?
  • Om Du har några födelsemärken eller liknande där vi ska tatuera.
  • Du är enligt lag skyldig att berätta om Du har någon form av blodsmitta, t ex HIV, Hepatit etc

I vissa fall kan vi behöva ett läkarintyg, ibland avråder vi från en behandling men det är i så fall bara för Ditt eget bästa.

Direkt efter behandlingen kan man uppleva att brynen ser lite mörka och markerade ut, då är allt som det ska! 20-50% av färgen bleknar under de första 2-3 veckorna, och därefter kommer det att se väldigt naturligt ut.

Återbesök för korrigering av lossnande färg inom åtta veckor är kostnadsfritt när det gäller kosmetisk tatuering.

Permanent makeup passar både män och kvinnor. Det finns olika nyanser, färger och stilar att välja mellan för att passa just dig.

Mega volym fransförlängning

Det senaste inom fransförlängning heter megavolym.Dom allra tunnaste fransarna läggs i stora knippen för maximal volym. Är lika skonsamma för dina fransar som de vanliga teknikerna. En lyxbehandling som tar mellan 3-5 timmar.

Massage

  • Aromaterapi
  • Traditionell Thaimassage
  • Nacke/rygg/axlar/huvud

Sugaring vaxning

Sugaring är en av de mest effektiva och mest skonsamma hårborttagningsmetoder som finns på marknaden. Sockervaxning härstammar från Asien och är en urgammal hårborttagningsteknik. Sockervaxet lösgör kroppshåren i växtriktningen med rötterna och lämnar efter sig en silkesmjuk hud. Med rätt teknik bryts inte kroppshåren av och ingen inåtvänd hårväxt uppstår. Samtidigt skrubbas huden skonsamt och avlägsnar döda hudceller. Då kroppshåren avlägsnas ända från roten, uppstår ingen stubb genast nästa dag, du kan njuta i veckor av din silkeslena hud.

Sugaring skiljer sig från vanlig vaxning på många sätt

Man avlägsnar och drar vaxet i hårets växtriktning, istället för motsatt riktning. Detta gör att du inte bryter hårstråna, och därför håller sig huden hårfri längre. Risken för inåtvända hårstrån vid utväxt är också betydligt mindre på grund av detta. Sockervaxet fastnar inte på din hud och därför blir din hud inte lika utsatt (öm/röd/prickig). Därför är vaxet lämpligt för personer med känslig hud och det kan användas på kroppens alla känsligare ställen, som t ex vid intimvaxning.

Med sockervaxet kan man vaxa bort kortare hårstrån. Minimilängd ca 2mm. Det enda som behövs är en handske och lite sockervax. Glöm spatlar som gör det mindre hygieniskt! Sockervaxet är en 100% naturprodukt. Det består endast av socker, vatten och citron och innehåller inga allergiframkallande ämnen. Ytterligare en fördel är att sockervaxet är helt vattenlösligt, därför går det lätt att avlägsna med en fuktig handduk vid eventuella små vaxrester.

Intresserade?

Kontakta oss redan idag